Câştigator concurs “Ne-ai scris?” – Cristina Pop

I have… a dream!

Visez o lume cu familii în care copiii şi părinţii învaţă împreună despre viaţă şi unii despre alţii, prin joacă. Explorează împreună ţinuturi reale sau imaginare. Se transformă în creaturi neobişnuite. Construiesc. Conving. Ajută. Apără. Plănuiesc. Împărtăşesc – vise, amintiri, dorinţe, afecţiune; şi râsete!

I have… the knowledge!

Am multe idei de activităţi care pot face parte dintr-un board game gândit special pentru a ajuta copiii şi părinţii să îşi petreacă timpul distrându-se şi totodată făcând relaţiile dintre ei mai profunde, mai autentice, mai sănătoase. Psiho-substratul unui astfel de joc se bazează pe pregătirea mea psiho-profesională.

I have… the determination!

Am început proiectarea jocului, pornind de la nevoile de relaţionare pe care un astfel de joc le poate adresa. Câţiva paşi din joc sunt deja conturaţi. Continui să mă documentez şi să visez cu ochii deschişi pentru a găsi activităţile cele mai potrivite. Şi mă ocup de… problema de mai jos.

I lack… the experience!

Mai precis, experienţa cu jocurile de tip board game. În afară de Piticot şi Monopoly, nu-mi amintesc să mai fi jucat vreunele. Iar experienţa cu jocurile de cărţi, zaruri, table, şotron şi flori-fete-şi-băieţi se dovedeşte insuficientă pentru a mă ajuta să proiectez un board game bun. Aşa că am început să caut oameni pasionaţi de astfel de jocuri, ca să învăţ şi să mă distrez împreună cu ei.

I want… you to help me make the world a better place! :)

Jocul pe care am pus ochii în lista voastră e “Forbidden Island”, pentru că e unul colaborativ, aşa cum vreau să fie şi cel proiectat de mine. Şi pentru că nu ştiu să îl aibă nimeni dintre prietenii mei, aşa că ne-ar îmbogăţi serile de joacă. Unde mai pui că, dacă-i “interzis”, normal că-i mai îmbietor!

Do you, Going Cardboard + Regina & Nebunul, take this letter… for a winner?

În speranţa că veţi spune “I do”, vă salut cu drag.

Cristina Pop

Mai citește și:

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.